Přidat odpověď
jo, nechat dozrát, to bude asi ono. On je odmalička takový solitér, že si dělá co chce a kdy chce a začne s tím, až on sám uzná za vhodné - např. chodit sám začal až skoro v 1,5 roce, odplínkovávání byl taky velký boj... prostě spousta věcí mu tak nějak "docvakne" až o dost později, než by bylo záhodno... nechceme ho moc srovnávat s jinými dětmi a pořád mu dávat za příklad "sousedovic Pepíčka či Andulku", ale někdy se tomu člověk neubrání...
např. s těmi lyžemi to nehrotíme, když bude chtít, tak to zkusí, když ne, tak ne, to mě tolik netrápí, tak začne třeba až v 6-7 letech, až bude sám chtít a myslím, že pak už bude i celkově větší, silnější a vyspělejší a třeba mu to půjde i líp... Nebo mě napadlo naopak mu např. to lyžování "zakázat", něco ve stylu "to nemůžeš, na to seš ještě malej, to je až pro velký kluky" nebo tak... aby dostal chuť na "zakázané ovoce", ale nevím, asi by to s ním ani nehlo.
Momentálně mě nejvíc štve asi to kolo a logopedie (plus ten jeho celkový nezájem o cokoliv), cyklovýlety v současném složení prostě už podnikat asi nezvládneme, dost mě to mrzí.
Díky všem za názory.
Díky všem za názory.
Předchozí