| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám 3 syny, jednoho už dospěláka a dva menší(7 a 3 roky), ted byli spolu na vánočních prázdninách u babičky, mojí mamky. Do těchto prázdnin je spolu skoro nehlídala. Prostředního si na hlídání(prázdniny, nebo týden ze školky)bere již od asi roka, je to docela pohodovej kluk, když je sám bez brášky, skoro andílek a babička ho má moc ráda a syn babičku také. Malej bráška je o hodně živější, proto ho nikdo moc hlídat nechtěl, ale postupem času, už se dost zklidnil. Jsem moc ráda, že si je mamka oba vzala, pro mě to byl ten nej dárek, že je někdo oba pohlídal a já jsem konečně měla čas bez dětí.
Ale když jsem je vezla domů, a jako obvykle prostřední domů nechtěl, mi v autě řekl, že má raději babičku než mě. Že by se k ní nejraději odstěhoval.
Vím, že se mají s babičkou rádi, ale tohle jsem nečekala. Je mi to moc líto a říkám si, kde jsem udělala chybu, jestli se tomu ďáblíkovi nevěnuju na úkor staršího.
U babi je bez pochyb na prvním místě.
Do teď jsem si myslela, že jsem spravedlivá, mám je všechny 3 moc ráda, ale necítí to ty děti jinak? Je možný, že právě tím, že nejmladší je nejživější a nejvíc mě zaměstnává, ubližuju tak druhejm?
Co myslíte? Poraďte prosím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.