... paní Dr.Roithová mi nepřijde jako nějaká zabedněná v tomhle ohledu.
Nevím jak tady kdo přišel na to, že by byla "tvrdá"??? Vůbec mi tak nepřipadá. Tvrdí resp. "všemi mastmi mazaní", bez skrupulí mi přijde většina jiných politiků, z ženských třeba Bobošíková apod. - prostě taková ta sorta, co se výdy na nějaký ten post nacpe, a za skandály se nestydí, protože ani neví co to je. A to nemluvím o všech těch chlapech na pol.scéně... U těch taky řešíte, zda jsou "tvrdí"???
Jasně že ani Roithová není žádný super ideál. Ale pro k tomu má asi nejblíž, když si mám někoho představit jako reprezentanta ČR...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.