Me urcite jo, ctvrtka bavorskeho chleba stoji libru, domaci z pekarny je 3x vetsi a vyjde nas zhruba na 20 penci a to pouzivam jen ty nej suroviny, vse bio a specialni super mouky. Nemluvim o tom, ze rucne testo proste tak nepropracuju. Nevim, jak moc bych pekla v ceskych podminkach, kdyz je dobry chleba normalne k dostani a je dost levny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.