Nevím, popravdě. Já jsem třeba moc ráda, že ji mám - mám Etu Siestu už asi 9 let a pořád jede a pořád mi usnadňuje práci s přípravou kynutých těst a tu a tam v ní něco i upeču, aby se vypálila
Kdyby tahle odešla, chtěla bych další, ale to opravdu hlavně kvůli kynutému těstu, protože dělat ho ručně mě nikdy nebavilo a zkrátka přijde mi pohodlnější naládovat pekárnu a přijít si za 2 hodiny pro hotové těsto (jen zpočátku chvilku ladím tuhost těsta, nelepkavost). Poměrně často třeba dělám vánočky, valašské frgály, ovocné koláče, tu a tam nějaké ty plněné šátečky... bez pekárny by bývaly o hooodně míň často
Ad nekupování pečiva - byly roky, kdy jsem hodně často pekla domácí i z důvodu alergií u dcerky, ale postupně jsme objevili zase pekárnu, která dělá senzační rohlíky a chleba, takže už jsem nepekla opravdu dlouho nic tohoto druhu.