| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

o násilí se jedná na 200%

Pokud se takto chová, věř, že jeho chování se bude jen stupňovat a zhoršovat.
Narozdíl od mnoha obětí domácího násilí jsi v "dobré" pozici - nejsi na něm nijak finančně závislá, nebydlíš v jeho bytě, nejsté manželé - to vše je bonus pro tebe.

Teď jen zorganizovat jak se ho co nejrychleji zbavit.

Sama s dvouma malýma dětma to bude těžké (ale i to se dá). Zkus se svěřit rodičům, kamarádce, sourozencům... prostě někomu o kom víš, že ti pomůže. Neboj se, nestyď se, ty za to nemůžeš. Je jasné že nejprve na tebe budou koukat jak zjara, protože mnohé nevědí a ani ve snu je nenapadá, ale až tě vyslechnou určitě pomůžou.

Měla jsem takto kamarádku (teda mám jí pořád), stýkaly jsme se několikrát týdně a když s tím přišla, kroutila jsem hlavou jak je možné, že jsem si ničeho nevšimla. Ano nevšimla, jeho výbuchy a agresivitu maskovala tak, aby okolí nic nepoznalo.
Pořezanou ruku jak jí prohodil skleněnou výplní vysvětlila jako že chtěla zachytit dveře před průvanem.... klasické modřiny viditelné neměla.
Nadělal jí dluhy....

Byla jsem to já, kdo jí pomáhal mnohé zorganizovat na odchod. Mnoho věcí tu měla uskladněných (vyklidily jsme byt postupně). V den "D" stěhování jsem já zařídila svého kamaráda, aby hlídal jejího manžela před prací, kdyby mu někdo dal echo..... A já a ještě jedna její kamarádka jsme jí odstěhovaly k další kamarádce, která měla volný byt a on nevěděl kde bydlí.....

Vše se dá zařídit, určitě to z organizuj rychle a opravdu si zkus najít někoho na pomoc.
Napadá mě jestli máte byt pouze pronajatý, ho pustit a sehnat jiný. Jednoho dne se odstěhuješ do toho jiného a on až přijde tak byt bude prázdný, nájemní smlouva ukončená.... Nevím, neznám konkétní případ a tvé možnosti. On bude chvíli řádit, v tu dobu je nejdůležitější s ním nekomunikovat, pak se uklidní a vzdá to.

Kamarádka to s tím svým exotem zkusila ještě jednou, už ale ve svém bytě a dopadlo to stejně... akorát ona jen sbalila kufry, vyměnila zámek a poslala mu smsku, že ani duhé kolo nevyšlo a že věci má ve svém bytě. To byl klid celkem rychle, pochopil, že už není cesta zpět.

Udělej to opravdu rychle, nečekej až ti ublížít tak, že nebudeš schopná se postarat o své princezničky, nečekej až ublíží i jim. Jak málo chybělo, když ležela vedle tebe. Držím palce at je to co nejrychlejší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.