Já chodím volit prakticky vždy, takže ten dvojnásobek nezpůsobím. Co se mi ale líbí na těchto volbách: 1) všechny hlasy mají stejnou váhu - ne jako při volbách do sněmovny, kde je šance na zvolení přímo úměrná velikosti strany a volebního obvodu (můj hlas má oproti voliči velké strany jen asi poloviční váhu, v malém obvodu prakticky žádnou). 2) výběr je pro všechny stejný - ne jako v senátních volbách, kde nás připrdnou k Praze 11, kde nebylo z čeho vybírat, a ne k Praze 10, kde jsem mohla volit Štětinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.