Ahojky holky. Koukám, jak se to tady hemží novými vzkazy
To je fajn. Já frčím zítra na velký UTZ a pak hned do poradny a na kontrolu s mým tuhnoucím pupíkem. Trochu se to srovnalo, ale je to šílené, jen se válet. Ale přítel by si to se mnou klidně vyměnil.
Placenta na přední straně to jsem měla minulé těhu, které bylo naprosto bez jedinného zádrhelku i včetně super rychlého porodu. Na žádný kurz jsem nechodila a ani to nemám v plánu. Je pravda, že jsem zaskočila jen v Motole na info kurzík, kde mi řekli co a jak a kdy a stačilo to.
Teˇˇd mám placentu vzadu a mrně cítím snad od 18tt. Ale je to sem tam s malinkým problémkem, jako to polehávání. Včera jsem dokonce byla u doktora, protože se mrně celý den pořádně nehnulo, tak mě chtěl vidět. Asi mělo neděli.
Zítra se dozvíme co to bude...snad
a potom budu vymýšlet co s obří garderobou po naší Barunce. Buď po porodu dokoupím pár nových věciček, nebo začnu stěhovat celé skříně k mojí sestře, která dětičky teprv plánuje a budu nakupovat na kluka
. Věcičky po holčičce dětíme, ale je to slečinka, kterou si maminka čančá, takže máme velezásoby a já koupím maximálné spodní prádlo a punčocháčky, nebo nějakou parádu, která je neodolatelná.
A ještě počítání týdnu, to je taky něco. Doktoři to počítájí od pos.menstr. a ne od početí. Tak vždycky odečtu 2 týdny a mám to, jak je mimčo staré.
Mějte se všichni mocinky krásně a ať nám to utíká. Ty neschopenky s vycházkama musí být taky za trest. Já jsem odmítla, protože stejně nemám nárok ani na korunu a abych koukala kdy kam můžu, tak na to nemam náladu. Ale když to jinak nejde, tak ať sociálka platí
A na matriku taky musím.... Chceme Karolínku, nebo Matyáše (Filipa) ale musí se k nim přihlásit tatínek
. Minule jsem chtěla Báru, místo Barbory, tak to jsem měla bez problému. 6e to neni spešl jméno, ale jen zkrácená forma, která je povolená.