| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím holky,tak jsem byla u dr a tedy krom nějakých těch běžnějších odchylek v hodnotách, mám sceening Negativní. No Ale co se laborce i dr zdá divné je,že mám příšerně nízkou hladinu hCG. Reletivně by to mělo být v pohodě,pač dle toho mám ten koeficient na downa a další strašně vysoký 1:22000.

Jenže to je prý divné (nezvyklé) a nikdo neví,co to znamená. Dr mi řekl,že to na odběr plodovky není,že by tam stejně nic nezjistili,že tam se to hodnotí jen pokud je hCG vysoké. NO takže jsem se ptala,co teda se bude dít a prej kouknem příští týden na UZ a pak mi budou dělat ještě jeden navíc v 28tt. Sama nevím jestli se mám něčeho bát nebo naopak ne ~a~

Doufám,že co jsem napsala dává smysl ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.