no vidíš, to budeš mít krááásnou útěchu
už budeš žmoulat růžový miminko, nebo spíš ono bude žmoulat tebe
budu pořád lehce plašit
tyjo, ale ten tvůj porod - to bylo fakt docela psycho!
to sis fakt užila, holka
a nastávající otec asi taky páč po 70h zapíjení může být rád, že je naživu, bych, jako abstinent, řekla...
Po tom, co popisuješ mi přijde, že musíš přežít už všechno a taky že pokud někdo má mít něco za odměnu, tak to bude tvůj druhý porod - protože jinak vážně už není žádný spravedlnost!
já to měla, tedy narozdíl od tebe,i s těma křížákama celkem v pohodě - jen jsem vlastně byla imrvére naražená ve sprše, lila na sebe vařicí vodu, vůbec nemluvila a sem tam se mi mihlo hlavou, že fakt tedy nechápu, jak může někdo kontrakce prohopsávat na míči, nechávat se masírovat a nebo mezi kontrakcema spát
, když já z tý sprchy fakt dobrovolně nevyjdu, nesnesu, aby na mě mm sahal a spát? no to by mě nenapadlo ani v legraci...
mm jsem tam ale akutně potřebovala proto, aby mi otevíral skleněný dveře od sprchy, abych se mohla občas nadechnout chladnějšího vzduchu!
myslím, že tvůj m by se měl částečně uklidnit, když mu řekneš, že právě proto, že tam nebyl, tak to bylo takhle dramatický - až tam bude, budeš na tom psychicky líp, budeš uvolněná a všechno půjde jak po másle
. To by ho mohlo přesvědčit, ne?
MM i když říká, že porod synka byl jeho nejkrásnější a nejsilnější zážitek v životě a tehdy mi děkoval, že jsem trvala na jeho přítomnosti se teď fakt zasekl a nechce. Nevím moc proč, ale asi to bude kvůli tomu, že tehdy zažíval na svůj vkus dost velký pocit bezmoci, že mi nemůže nijak pomoc - i když věděl a já jsem mu opakovala, že stačilo jen to, že tam je a že dělá, co potřebuju...
Navíc je
dost velký alibista a bohužel v osobním životě jde cestou nejmenšího násilí vůči vlastní osobě a ...nerad dělá něco pro druhé, když se mu i jen trochu nechce - no tak se teď alibisticky zasekl, že vlastně musí být s juniorem doma - i když by nebyl vůbec problém ho dát buď k babičce, nebo ho nechat u kohokoli z kamarádů - máme jich tady v bezprostředním okolí asi 5 rodin. TAky jsem jednou hlídala dítko, když kámoška rodila...normoš, no...
Jo jo, holka, někdy si říkám, proč to maj chlapi takhle lehký...