Přidat odpověď
Náš jídelníček se pořád točí dokola
- těstoviny - s Lučinou, sýrem a kečupem, nebo se skořicovým cukrem (omáčky jsem zkoušela, nejedly to).
- brambory - uvařené s Lučinou nebo Balkánem, braborová kaše, dušené brambory na sádle, bramborový guláš, s hráškem na smetaně (jedno dítě hrášek nejí), se zadělávanou mrkví, s římskou brokolicí, s masem, bramborové placky.
- maso - pečené kuře, kuřecí nudličky s rýží a trochou zeleniny, řízky, rybí filé, v lepších časech někdy dušené hovězí s rajskou nebo s rýži a zeleninou.
- rýže - rizoto se zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice).
- omáčky - rajská (nesní ani svíčkovou, ani koprovku, o jiných omáčkách ani nemluvě).
- polévky - bramboračka, vývar, rajská, fazolková, hrášková, někdy se překonají na pórkovou.
- luštěniny - párkrát do roka čočka na kyselo
- teplá zelenina - dušená mrkev, hrášek, brokolice.
Předchozí