| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Stejné názory jsem hlásala ještě nedávno. Divila se tchyni, že vaří každý den, že třeba nenavaří víc na dva dny, že smaží na snídani velkým dětem (už pomalu dospělým-teď už je to zvyk) palačinky či brambůrky. Že něco nevaří, protože nad tím ofrňuje ten, nad jiným onen. První dvě dcery potvrzovaly mé tvrzení, že je rozmazlila a že děcko pozře to, co mu naloží matka~t~~t~~t~ Pak jsem porodila třetí, zaváděla coby zkušená matka příkrmy a nestačila se divit. Dceři budou brzy 2 roky, aby něco pozřela, nesmí se to často opakovat, musí to být smažené, nesmí to být kašovité, nevýrazné, moc výrazné... Vařit na dva dny nelze, stejně kolikrát nejí nic. Visí mi na koze, já jsem totálně vysátá, odstavit bych ji už chtěla, ale i takhle je dehydrovaná, protože jí neodolá žádný patentovaný netekoucí hrneček, z flašky stříká 2m daleko, nacabrá si pití a pak v tom dupá. S nočníkem je to podobné, držím ji na nočníku, dělám zábavy, nic. Pak vyčká mé vteřinové nepozornosti, vyskočí, uteče a načůrá si pod nohy a v tom pak skáče. Všechny mé výchovné metody včetně důslednosti jsou k ničemu. Asi tu potvoru budu kojit ještě v pubertě~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.