Ano - to si musím srovnat se svým svědomím. Mlčela bych, ale jen pokud bych nemusela dělat za ni práci, protože si přetahuje přestávku. Pokud bych musela dělat i její práci, tak si to nejdřív vyřídím s ní a pak u šéfový. Získat tímto způsobem místo - nevím, nikdy jsem v podobné situaci nebyla a nemusela to řešit. Ale není mi jasný, jak by pak bylo možný s tou dotyčnou spolupracovat. Možná jsem naiva, ale ve větších kolektivech se spolupráce předpokládá, ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.