kytko, oni přece hlad nemají...jídla mají dost...jen jsou mlsný a zkoušej to na tebe.
nedej se!
řekni jim od zítra jinak a napiš jídelníček, sesbírej bonbony, sušenky a čokolády a někde to schovej.......a vydávej jen velmi vyjimečně........zhoršuje to jídelníček.
Když mi můj vychrtlík nejedl...řešila jsem to ještě 1/2 nutridrinku...jenže on je pořád od 1-13let v křivce vyhledejte lékaře má velmi nízkou váhu. tohle se mi přestalo objevovat až letos...
jinak podávej svačiny. Starší by si je mohla dělat sama,aby si tam dala jen to co opravdu sní...a nedonesla Ti to dom.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.