| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

On je rozdíl, jestli dané jídlo dítě jí "běžně", nebo mu nechutná "nikdy". U svých dětí netoleruji, když odmítnou jíst jídlo z rozmaru. Netoleruji v tom smyslu, že je do toho nenutím,ale nedovolím jim jíst něco jinýho. Pokud z hlavního jídla, které běžně bez remců jí, najednou nechtějí zeleninu, ať sní brambory, ale přídavek bude až po snězení té zeleniny.
Pokud dané jídlo dítě bytostně nesnáší "od vždycky", tak jim dovoluji ho nahradit něčím, co pro mne neznamená práci navíc. Tj. jí třeba jen přílohu, nebo naopak místo přílohy si vezmou krajíc chleba atp.
Zásadně nenutím do pomazánek a jiných "obloh". Nevidím důvod, proč by to musely jíst. Syn ve svých osmi letech ještě nikdy nesnědl víc než sousto namazeného chleba, nikdy ani neochutnal salám a jak je na něm vidět, tak žije...
Jinak já nevím jak ty, ale dost často jím jídlo, které mi "nechutná". Tj. považuji ho za jedlé, ale že by mi chutnalo, to ne. Protože se stravuji v menze s poměrně malým výběrem a prostě ne všechno je tam pro mne chuťově odpovídající. Ale to je moje volba, kdybych chtěla, můžu si nosit krabičky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.