No, tak ať si studuje co chce, ale za své, ne? Taky jsem synovi řekla, že ode mne může čekat podporu jen tehdy, pokud se bude věnovat tomu, v čem je dobrej a v čem má možnost být i úspěšnej - ve chvíli, kdy bude chtít dělat něco jinýho si to prostě bude dělat "za svý". Jenže v tomhle případě zakladatelka tlačí dceru do něčeho, co ona sama nechce - a podle mne je horší být špatný doktor z donucení než dobrý historik/angličtinář.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.