Tehcnická poznámka: lepší je po otření vlhkým ubrouskem otřít ještě suchým.
Ale jinak odpověď: NEMŮŽEŠ ZA TO.
Můj první syn měl operace mozku a asi triliardu objíždění a zařizování a terapií a když jsem našla léčitele třeba v Uherským Brodě, jela jsem s ním na otočku 350 km tam a 350 v jednom dni.....pokaždý na jednu plenu.Měl ji až u kolen, pokaděnou , počůranou,moc jsem ho nepřebalovala chudáka. Takový kokotiny jsem neřešila a nic nikdy neměl.
Na druhou stranu moje švagrová se o neteř starala vždy svědomitě a stejně měla často opruzenou prdku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.