Teri, tak ja si s malou taky rada zalyzuju, ale aby ne, kdyz to mam za barakem...a kdyz je nadherne pocasi, byl by hrich nejet....ale porad to taky mit nemusim.
Ale fakt jsem si vsimla, jak to hodne lidi kolem bere...zahlidnes tam znechucene matky, co deti nadsenim nesili /ne kazdy rad lyzuje, ze?/ a tak jim vysvetluji, ze jeste musi a ze to zaplattili a cosi kdesi....no nevim. Ty to tam mas asi domaci, ale na vetsich sjezdovkach je to nekdy na preshubu
Osobne mi stacil muj nemecky svagr kdyz byl poprve s detmi a nami nahore na sjezdovce. Deti hruzu v ocich, baly se i na rovine, on stal u stanku a popijel a pak vecer telefon s kolegou z prace....byli jsem si vcera zalyzovat, jsme na zimni dovolene....no fakt sila. On je macho, i kdyz hodny macho, mam ho jinak rada. On ma i lod, kterou ma uz leta z vody, neb ho to nebavi ale je to neco, co ho dela in a tak ma lod a plati poplatky /clenstvi v klubu a misto na lod, fakt hodne penez/. A kdyz prijde na hovor, je proste in...jezdi na lyzich a ma lod