Přidat odpověď
No, tady to jsou normální lidi, hodně jich znám od vidění, vím, že normálně pracovali a o práci přišli. Naposledy jsem byla na ÚP devatenáctá na řadě, přede mnou mladý, starší, muži, ženy.... prostě běžný vzorek populace. Fabriky tady omezujou výrobu, obchody místních lidí přebírají Vietnamci a ty si tam prodávají sami, krachujou tu drobní živnostníci atd.
Jak nemám v podstatě známosti, tak se ani nedovím, že třeba támhle se uvolnilo místo na úklid, nebo v obchodě, nevím, že někdo odchází, protože místa si ihned předávají svým známým a příbuzným. Brala bych v podstatě vše, kde budou normální lidský podmínky s trochu slušnou pracovní dobou, je mi jedno jestli práce v oboru, nebo někde pomocná síla v kuchyni. Rozesílala jsem žádosti s životopisem do dvou sousedních okresů na různý místa,obcházela jsem i osobně, zkoušela jsem nemocnice na pozice od sanitářky výš, ale nikdo neodpověděl, přitom před několika lety byla ve zdravotnictví práce zaručná. Žádosti mám ve školách na práci uklízečky, pomocný sily v kuchyni, v obchodech, ve fabrikách. Nevím, jak víc a efektivněji hledat.
Předchozí