| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zakladateli, naši mě taky nutili. Ekonomku, ať je to "k něčemu". Chtěla jsem byt hodna dcera a zkusila to, dokonce dvakrát, bohužel jsem dvakrát neprolezla ani prvak. usoudila jsem, ze nejsem studijní typ. A na tu anglinu co jsem puvodne chtela jsem pak uz nesla. nakonec jsem si udělala skolu s humanitním zaměřením behem druhé mateřské. a to jen proto, abych jako lektorka AJ měla lepší "kredit" u klientu, ze nejsem nejaký hej počkej ale studovana osoba, byt v jinem oboru.
Takže jsem pro dítěti jeho volbu ne rozmlouvat, ale ten rodičovský nápor spis směrovat k tomu "ano, studuj, ale co nejlíp, zajimej se, připravuj se na orijimacky, makej, jed do světa, profiluj se v nejakem specifictejsim oboru (ok, zajímá té historie, tak dělej aj a orientuj se na historii)"

Osobně by mi nejvíc vadilo, ze ten dotyčný se ne připravuje ani na medicínu ani na angličtinu, ze je laxní. muže byt dobra v nejakem oboru pouze pokud jde do nej naplno a ma tak trochu naskok, ne čekat až budou prijimacky.
Imho bez poctive přípravy se neda dostat ani na jedno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.