| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono se tady hodně řeší,že má kdo traumata z dětství,ale vždyť je to pravda.Třeba já byla dobře papající dítě,ale rodiče se do mě mocí mermo snažili ještě narvat vejce naměkko(hnusně slizkej rosol),játra a špenát.Dodneška si pamatuju ty hrozný scény kolem těchto potravin.Ať zvedne ruku,kdo neprošel posedlostí svých rodičů po zdravé výživě.
Kluci moji jedli jako malí celkem všechno,ale něco přeci ne.Nenutila jsem.Starší jedl všechno,ale strašlivě malé porce.Mladší nerad ryby,houby,sýry.
Fakt bych vyšla z toho,co jedí a opatrně zkoušela,jestli by nejedli něco jiného.On ten jídelníček může být hodně jednotvárný,ale v zásadě stačí dodržovat skladbu-cukry ,tuky ,bílkoviny,ovoce, zelenina a ono se to poddá.Navíc s věkem se to jezení vylepšuje,hlavně u chlapců :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.