Žiju s manželem vcelku pohodový život, manželství bez větších problémů. Před Vánoci začal odjíždět celkem často na pár hodin z domu - před Vánoci pokaždé řekl, že jede nakoupit dárky, podívat se po obchodech, po Vánocích jezdil údajně za kamarády. Teď už je to skoro každý den, fakt je výjimka, kdy někam nejede. Jezdí odpoledne nebo navečer, nijak pozdě.
Dcera si od něj z mobilu chtěla včera poslat pár esemesek, neměl nic proti. Ovšem dcera mu vlezla do těch jeho a četla si je - píše si s nějakou Terezou. Píše jí, jestli ji může vyzvednout v práci, že už to bez ní nemůže vydržet, že z ní byl včera strašně nervózní a hrozně jí to slušelo a tak
Dcera to neměla dělat, vím to, ale stalo se
Jsem na něj strašně naštvaná, nevím, co si mám myslet, bojím se, že mě podvádí. Večer jsem se ho na to ptala, řekl, že je to jen dlouholetá kamarádka, se kterou nic nemá, jen s ní chodí na kafe a občas ji vyzvedne cestou z práce.
Zdá se vám to normální? Takovéto kamarádky manželů?
Mně nějak začalo zapadat všechno do sebe - to nestálé sledování telefonu, braní si mobilu do vany, večerní několika hodinové chatování na Facebooku, to odjíždění a tak.
Je mi z toho smutno. V životě o žádné kamarádce nemluvil. Já nejsem přehnaně žárlivá - ale tohle? Co byste si myslely?