Přidat odpověď
Bohužel je to smutné, ale tohle fakt kamarádka nebude. Souhlasím s holkama, že je nejspíš do ní zamilovanej a snaží se ji sbalit, pokud se mu to už nepodařilo. Je mi moc líto, co prožíváš, ale čekat až ho to přejde, jak ti tu radí některé holky, bych nedělala. Tahle strategie možná může fungovat v situaci, kdy si manžel naivně myslí, že nic nevíš. Když už to ale prasklo, tak podle mě není dobré se stáhnout do kouta a trpělivě čekat, až se milostpán vyřádí a pak mu být vděčna, že se milostivě vrátil. Tebe tohle neskutečně poníží, v jeho očích klesneš hodně hluboko. Nevěřím tomu, že si bude pochvalovat jakou má hodnou manželku, spíš věřím tomu, že to pochopí jako tichý souhlas se svým flirtováním. A je-li to tolerováno jednou, bude to tolerováno i příště.
Těžko radit, naopak hysterické scény taky nejsou řešením. Já bych ale rozhodně nemlčela, klidně, ale jednoznačně bych mu řekla, že mě velmi zklamal, že mě jeho nevěra bolí a ještě víc mě bolí, za jakého blbce mě považuje, když tvrdí, že takovéto sms se píší kamarádkám a narovinu se ho zeptala, jak si to představuje do budoucna. Podle jeho reakcí bych se rozhodla co dál.
Předchozí