Přidat odpověď
Musím souhlasit s ostatními, že to kamarádka rozhodně není. Nemyslím, že s ní ještě spal, ale asi ji vozí z práce domů nebo na nákup, zajdou na kafe, povídají si - samozřejmě tak, jak by si s manželkou nepopovídal, ona ho kvůli nečemu obdivuje, chválí ho - prostě se zamiloval. Ona mu otiž určitě rozumí víc než ty. Kufry bych mu nebalila, ale na rovinu bych mu řekla, co si tom myslíš, že to kamarádka rozhodně není a že ti to vadí. Ultimatum nedávej, ale aby jasně pochopil, že s tím má skončit. Oni muži jsou v těchto případech jako přes kopírák. Mám vlastní zkušenost, bohužel, můj muž si začal psát autorkou omylem zaslané sms, když bylo našim dvojčatům půl roku, starší 3,5...rok a půl se to táhlo, jenom si psali, viděli se asi 5x, ale prostě ho k ní přitahovalo něco, co nemám manželak s dětmi sedící doma. Stavěli si vzdušné zámky, ona mu neustále psala, jak ho miluje. Chtěl rozvod, tak jsem nakonec souhlasila, ale asi až při jednání s dětmi mu došlo, že o nás všechny přijde, takže to s ní skončil. Rok byl klid a v prosinci jsem zjistila, že se zase chová divně a podle výpisu si s ní zase psal. A poznala jsem to za 2 dny. Byl prostě zase mimo. Před vánoci jsem mu ukázala výpís a že 20 sms denne "kamarádce" je opravdu divný. On tvrdí, že s ní nic nemá - to je pravda, fyzicky ne, je dost daleko, a co mi na tom vadí, že si s ní píše, když s ní nic mít nechce a nebude??!!! Tak jsem mu jasně řekla, že tohle tedy rozhodně nechci a že už jsme to jednou prožili..přes vánoce byl klid a teď si myslím, že si s ní taky nepíše,a le kdo ví, je v práci celý den. Uvodíme na výpise...ale hlavně si myslím, že ty chlapy prostě přitahuje to zakázané, tajemné, jsou to dobyvatelé. Prostě si s ním promluv, no, on asi nebude chtít nic říkat, protože přeci není co, když je to kamarádka, ale aby věděl, že to to vadí a takhle rozhodně žít nebudete.
Předchozí