Byla jsem vloni se synem na vyndání nosní mandle na Bulovce a taky je musím pochválit. Vstřícní, milí, trpěliví... Sestřičky úžasné. Syn je hodně bojácný a když má jít ode mě, rve se jako kůň. Sestřičky mě nechaly jít až kam se mohlo a po probuzení z narkozy přežily i synkovo kopání a kousání, braly to s úsměvem, jako že "To neřešte, hlevně že už to má za sebou". Neplatili jsme samozřejmě, ani bych to nečekala. To je snad zákrok na pojišťovnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.