mně právě prodal sám lékař přes lékárnu byla tam nějaká sleva - cena v lékárně už nevím, ale byl ten rozdíl 500,--, to bylo dobré, tělisko, pokud si pamatuji správně asi nakonec za 5,5 tisíce. Je to velký výdaj najednou, počítala jsem to kdysi při ceně 5 tisíc na hormony, které brát nemůžu (přes 40 a kouřím)
a druhá verze, protože mám absenci menses.. na spotřebu materiálu (ne, kalíšek jsme nezkoušela, věřím, že je to příjemná varianta)
a taky na bazén kdykoliv jakkoliv, dovolené, žádné křeče.
Vyndání -oproti předpokladu jsem necítila vůbec oproti prohlídce a odebrání vzorků. Což byl pro mne něco jako fascinující zážitek.
První aplikace byla dost šílená, nechala jsem pak tělísko vyndat po době použitelnosti, s tím, že první aplikaci nezopakuji nikdy.
Po vyndání mi 3 měsíce běžného ženského provozu stačily, abych se odvážila k aplikaci podruhé. Pan doktor je super... měl to v kartě, že to blbě dávám, mám srůsty, malou dělohu a úzký vstup (proto jsem neporodila běžně, lékaři tvrdili, že mé břicho vevnitř je jako břicho profesionální veslařky. Což je pěkné, kdyby tak vypadalo i vně)
a ani prášek nefunguje jako narkóza, takže jsem šla do křesla, 2 panáky koňaku v sobě s příslibem dalších dvou, když to přežiju
Bolelo, ale proti první aplikaci... docela selanka. Další 2 panáky pan doktor ušetřil.
Potřetí tělísko ven a nové aplikováno a naprosto v klidu a bezbolestně. Bolelo mne tedy břicho po aplikaci, asi jako první den menstruace, jako takové ty návaly bolesti a pak nic... ale nebyla jsem tak ubitá jako poprvé a podruhé.