Já se tam snažím nechodit častěji než 2x týdně, z toho jednou hlídám babičku, když jde tchýně na nákup a jednou hlídá tchýně mně malou, abych si mohla zařídit já věci (rehabilitaci, autoškolu), to jsme tam jen s mojí malou a pak vyzvednu kluky odpoledne ze školky a ještě tam na chvíli jdeme. Švagrová tam chodí častěji, bydlí blíž než my, ale ta její nejstarší už si jde radši číst domů, už ji doma samotnou nechají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.