Divá Báro ta diskuse je o pár řádků níž v tématu které jsem uvedla "Koho z ženských prezidentských kandidátek by jste vybrali". Navíc reaguji na tebe už poněkolikáté, několikrát už jsem ti psala ať si to znovu přečteš, ale ty pořád jen všude píšeš jak volím Bobo. Jo možná by můj hlas měla v případě kdy by tam byly jen ty tři ženské a nikdo jinej, ale kandidátů bylo 9 a Bobo mým favoritem rozhodně nebyla, ale myslím že není nutné mě pořád hanět něčím co jsem nepsala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.