| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Schwarzenberga žeru. Osobně je mi velice sympatický, dovede hezky řečnit a přitom nekecá dlouhé minuty o věcech, které se dají říci jednou větou, mluví cizími jazyky. Mluví bezprostředně a upřímně. O funkci prezidenta nejspíš ani pořádně nestál, všechno to bere s nadhledem, zatímco Zeman se na to vyloženě třese. Podle mého názoru samozřejmě.

To s tou hymnou mi přijde naprosto typické. Nemohl se chytit a lidé se mu hned vysmívají, že jí neumí. Připomělo mi to záležitost Klaus a pero. Omylem si ho dá do kapsy (kdo ví, nad čím zrovna přemýšlel) a národ se řehtá, že ho chtěl ukrást. To samé jak se do Schw. lidé strefují kvůli vadě řeči. Mě je ho kvůli tomu líto. Já lidi kvůli jejich problémům a chybám nepotápím, nikdo není robot.

Když Schw, už věděl, že je ve 2. kole, byl evidentně dojat, zatímco Zeman na mě působil, že je to pro něj naprostá samozřejmost...

Čím lidi přesvědčil Zeman? Napíšete mi to také někdo? Já nechci nikoho provokovat, jen mě zajímá, co si zase myslí ostatní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.