Přidat odpověď
Ahoj holky,
jdu nakouknout. Manžel tady spí, děti taky...tak konečně chvilka klidu.
Vánoce u nás v pohodě, děcka nadšený z dárků i toho okolo, atmosféry atd. Na Silvestra jsme tu měli sousedy, poprvé po hodně letech, jsem mohla po půlnoci i ven, setkáváme se tam se sousedama a přejeme si vzájemně, ale když byly děti menší, vzbudily je rachejtle, tak jsem musela být s nima v posteli a ven šel jen manžel...ale letos se vzbudila jen LUcka, a té už se to dá vysvětlit, tak jsem mohla ven i já a bylo to fajn.
Děcka od podzima pořád kašlou a rýmujou s přestávkama, ale do škol a školek chodí. Já si zatím užívám Vojtu, od března nastupuju do práce. Budu chodit na první týden, spočítám výplaty a pak budu doma, mezitím budou Vojtu hlídat naši. Od září bych měla nastoupit na 6 h. denně, uvidíme jak to budem zvládat. Ono je blbý to, že Anežku budem vozit do školky tady v městečku, Lucku na druhej konec Brna a Vojtu pak k našim taky úplně na jinou stranu. Tak než je rozvozíme a povyzvedáváme, tak budem s manželem přijíždět zároveň, při jeho úvazku 8h.
Vojta začátkem ledna oslavil už 2. roky. Strašně rychle to utíká.
LUCI Stázinka je nádherná!!! Hrozně roztomilá a krásná. A pěkně roste! Jak se sžívá s klukama a kluci s ní? Jak to zvládáš?
RENI tak co ty vánoce mimo domov? Šlo to? U nás se děcka taky pořád bijou a hádají.
GERBI tak at se neteřinka narodí v pořádku a pak se pochlub.
Předchozí