Přidat odpověď
Sam,
není mi jedno, co se bude dít, ale nemohu se rozhodnout mezi těmi dvěma, protože proti každému z nich mám něco úplně jiného. Ani jeden není vysloveně špatný, ani vysloveně dobrý, co jednomu přidává, to druhému ubírá a naopak, právě to, že můj favorit by vypadal úplně jinak, mi umožňuje vzít v úvahu různá hlediska...a prostě je to jedno.
Takže ano, v této situaci se svého práva vzdávám a nechám to na té většině. Není to o tom, že nejdu volit z protestu, že tam není můj kandidát, je to o tom, že mezi těmito dvěma nejsem schopná se sama rozhodnout a je mi jedno, jak rozhodnou ostatní. Nebudu nadávat, ať to bude ten nebo ten, nebudu ani spokojená. Budu respektovat volbu, ale nebudu mlčet k tomu, co ten nebo onen bude dělat. Předpokládám, že co se mi nebude líbit u jednoho, bylo by u druhého třeba jinak, ale u toho bych zase frfňala z jiných důvodů. Nebude u mě tak, že tomu budu spílat a tvrdit, že tamten by byl lepší....ne, ani jeden nebude ve všem jednat v souladu s mými představami, ale myslím, že každý z nich je schopný udělat i něco, co se s mými představami slučuje...
Proto je mi fakt jedno, který z nich to bude...
Předchozí