Přidat odpověď
já jsem atopik, - nejvíc mi trpí ruce.. nejen že mám tři děti a domácnost, ale ještě brigádně uklízím.. aby ti rukavice byly k něčemu, musela by sis do gumových dát ještě látkové..
mě nejvíc pomáhá mast z dm na nohy... (ona je teda i na ruce - ale na první pohled se zdá že je na nohy).... je v tubě - bílá se zeleným - jmenuje se to Balea - Hirschtalg fuxxcreme - mit kamillen extrakt und rosmarinol
ještě tam jenapsáno že pečuje o hrubou a suchou kůži..
já si ho prvotně koupila na nohy.. a jak jsem simazala nohy, zjistila jsem že mi nezvykle dobře dělá na ruce.. přitom stojí jen 39,90 (teď po zdražení asi trochu víc) a vydrží mi teda dost dlouho - je to 100ml a efekt jde vidět hned po namazání, ty šupinky suché hned zmizí (tolik dobře mi nepromazávaly ani krémy od kožařky z lékárny), tendle je fakt super. tak zkus..
ptala sem se na to kožařky i alergologožky a obě mi říkaly, že vůbec není nezvyklé, že krém na nohy dělá výborně atopikovi na ruce.. :D
jo a ještě je super, že ty ruce jsou za chvíli použitelné, nejsou prostě nijak mastné, hezky se to vsákne..
Předchozí