Ahoj. Dnes jsem si koupila Ghí-přepuštěné máslo a jsem poměrně zklamaná. Drahé to bylo nehorázně a já měla představu, že je to chutné s mírně oříškovou chutí. Píší že se dá použít na smažení i do studené kuchyně, třeba do pomazánek. Rozdělala jsem plechovku a je tam hrudkovaté, krupičkovaté cosi, co ani vzdáleně nepřipomíná oříškovou příjemnou chuť. Máte někdo s tím zkušenosti?Má to mít takovou konzistenci? Napadlo mě, že jim někde přemrzlo. Je to hnusný. Přepuštěné máslo jsme si dělali i doma a vážně to chutnalo o mnoho lépe. Díky za zkušenosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.