Přes máslo, které se ale dělá z dahi jogurtu, ne ze smetany, jako u nás. Což poněkud mění chuť. A samozřejmě z buvolího mléka, což taky mění chuť. A mimoto se ghí, narozdíl od českého přepuštěného másla, víc "roštuje" - prostě se kratičce trochu přepálí, aby vznikla karamelová příchuť vlivem Millardovy reakce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.