Přidat odpověď
Děkuji za vaše názory,vážím si jich
Musím opravdu začít u sebe,vím to.
I já klidně vysvětluji,že pokud si nestihne vyčistit zuby včas,řekne paní učitelce sama proč přišla pozdě.Opakuji to několikrát - nevadí jí to,je jí to fuk.Někdy chce večer spát u babičky (bydlí hned naproti škole),z domů musí vstávat o něco dříve a dojíždět.Babičce to nevadí,ale já nevím,jestli je správné jí to povolovat.Je mi líto,že není večer doma se mnou a s manželem - je to konečně doba,kdy mám na ni čas,je už doma manžel.
Zakopaný pes bude asi bohužel v mém dětství.Já jsem mladší sourozenec a nikdy na mě rodiče nekřičeli a nemlátili mě.Je tedy pravda,že to nebyli nijak potřeba,nebyla sem opravdu nikdy nijak problémová
Za to můj starší bratr - na toho mamka křičela a řvala furt,mlátila ho a stejně nic nepomohlo.Dělal si věci po svém,neposlouchal - bohužel občas i do školy nechodil...S ním si moji rodiče opravdu užili
Já sem celkem klidná,děti opravdu nemlátím - spíše vysvětluji,ale když mi ujedou nervy,tak prostě po nich řvu.Už se těším až půjdu do práce mezi lidi,doma už mě ten stereotyp začíná vyčerpávat
Předchozí