| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nepůjdu, protože jsem přesvědčená, že ani jeden kandidát nebude pro naší zemi přínosem, dokonce si myslím, že jí oba mohou spíše uškodit. Z čeho tedy mám volit?
Je to jak muset si vybrat, jestli sním stará vajíčka nebo prošlou majonézu. Hnus je to obojí, jen teď odhadnout, po čem se víc poseru.
Volba je - risknout tu majonézu, protože vajíčka vypadají rizikověji.
Nebo počkat, co na mě zbyde a modlit se, že to, co budu muset pozřít, nebude tak špatné, jak to na první pohled vypadalo.
Volila jsem, má kandidátka neprošlo, jak tu někdo psal - občanskou povinnost jsem splnila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.