No protože neexistuje možnost - nejít a dát hlas nové volbě a nebo jít a vhodit prázdný lístek s tím, že pokud vyhraje prázdný lístek, budou komplet nové volby. Jeden z nich to musí být a tak vnímám jako své právo se s tím popasovat a jednoho z nich vybrat, protože mi to není jedno a protože mi přijde divný nejít, když můj favorit tam není, jsem zvyklá rozhodovat i v případech, kdy ve výběru není má favorizovaná volba /i v jiných situacích v životě/. Pochopitelně - pokud to někomu jedno je, proč by tam chodil, když se nezajímá. Ale to už jsem vysvětlovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.