Mám trochu jinou zkušenost než většina zde. Byli jsme dva kamarádi, oba svobodní. Sex mezi námi nebyl, ani náznaky, o to tu nešlo. Ale hodně za mnou chodil do práce, do bytu a svěřoval se. Chtěl hodně povídat, oni i chlapi touží po spřízněné kamarádské duši
.
No a jak za mnou často chodil a vylíval mi své nitro, já to začala brát jako začátek vztahu. Stále jsem čekala kdy se vyjádří, s nikým jiným jsem kvůli němu vztah nezačínala. No a až mi to už jednou nedalo a zetpala jsem se, jak to se mnou myslí. Odpověď mě přiznám se, vyrazila dech. Vztah se mnou nechce, vyhovuje mu to kamarádění, to chodění za mnou do práce a do bytu. A řekl, že na vztah stále intenzivně někoho hledá
.
Z tohoto mého pohledu si myslím, že u vás k tomu chlapec ještě může přidat tělesné rozkošno, ale vztah z toho chtít mít nemusí. Já jsem ráda, že jsem se ho na to přímo zeptala. Sice to byl šok, ale mohla jsem se od toho "odpíchnout", od kamaráda jsem už odmítala další návštěvy u mě doma a seznámila jsem se s novým partnerem, který mi ukazoval i to, že se mnou chce být partner. Po nějaké době jsme se vzali a jsme spolu už přes 15 let. A tobe radím to samé. Přímo se ho zeptej jak to s tebou myslí, ušetříš si hodně zklamání.