škola do 15-16h- NE - dítě by nemělo čas na koníčky a pokud tréninky začínají v 15h (i dřív) odjezd klidně v 14:30 Zušky začínají okolo 13-13:30.....není se prostě o čem bavit
byli byste ochotné za takovou školu připlatit? jaká částka by vám připadala optimální?- NE
třeba my v naší škole máme hodně pobytu venku...chodí se o prvoukách, tělocviku,ale klidně se jde i místo matiky....když je před Tv bobovat a nebo bruslit...
domácí přípravu si naplánuju na deštivé dny a jinak se snažíme být venku a děti na svém oblíbeném OB... sem tam je třeba omluvit i z toho,ale velmi vyjimečně...trenéři pak zuří....pokud jim to rozbije třeba štafetu na závody....,ale pořád se snažíme mít školu na prvním místě. Ale prostě do 15-16h na prvním stupni fakt ne.
Navíc my tolik úkolů nemáme, že bych měla problém...navíc mám štěstí,že děti sjou od první třídy samostatný a z pokoje mě vahazovali, že úkoly jsou jejich a né moje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.