1.odešla bych ze zahrady pryč, když neuvážou psa. Co z toho mám, když mi dítě visí na krku a bojí se..a co z takové akce má dítě.... 2. svatba....jedu sama vlastním autem, potřebuji hodně věcí a jsem ráda samostatná, než pořád někoho prosit, ať mě autem vezme a přenášet věci. 3. moje dítě také chodí spát dřív než ostatní a neřeším to. ráno pak s dobrou náladou vstává v 9:00 a není protivní během dne. Ostatní děti odpadnou při hraní tak ve 23:00 a vstávají stejně ráno v 6:00. Já jsem matka a nepochopení ostatních rodičů mě mrzí. Klid jsi normální a já bych se chovala jako Ty. MAcek a zdravím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.