Přidat odpověď
Priznam se, ze jsem naprosto rozhozena. Dnes mi prisel anonym "od pritele", ktery mi oznamuje pomer meho manzela s moji kamaradkou. Vzdycky jsem byla presvedcena, ze bych se nikdy necim takovym nezabyvala a hodila to za hlavu. Prask a je to tady a me presvedceni prasklo jak bublina.
Anonym uvadi hodne konkretni a neprehlednutelne veci, zavrtalo se mi to do mozku.
Ted mi nejde o manzela, o nem se ted bavit opravdu nechci, potrebuju to nechat ulezet a vydychat.
Jedna se mi o kamaradku. Kontaktovaly byste ji a rekli ji, ze jste neco takoveho dostaly? Nebo to nechali ns manzelovi? Ten ji to urcite zavola a rekne. Mam strach, ze ona mi pak bude volat zpatky nebo si me nekde odchyti nepripravenou a ja reknu veci, ktere nepujdou vzit zpatky. Navic, pokud jsem ten anonym dostala ja, je tu sance, ze ho dostane i jeji manzel, rikam si, ze bych ji vlastne varovala.
Kdybych ji kontaktovala, byl by to rozhovor za mych podminek, dokazala bych se kontrolovat. Ale zase mi vyskakuje ten drivejsi pocit vubec se tim nezabyvat.
Jsem neskutecne zmatena.
Předchozí