| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jeho syn koupil lístky ke stolu, kde seděla manželova bývalá (jinde prý nebylo místo), pár dní před tím, jsem zjistila, že mě manžel zasklil na fb (vydával se za svobodnýho), bývalku má v přátelích, už to mi dost vadilo a nedokázal mi to nijak rozumně vysvětlit, proč se ode mě veřejně distancoval. Další důvod, zcela praktický byl, že jsem musela v neděli do práce a nakonec, že nemám co na sebe (přiznám se, že jsem spíš čekala, že mi dá na šaty, abych s ním šla, ale vyřešil to tím, že pozval "kamarádku"). Řekl mi, že jde se synem, jeho přítelkyní a s naší neteří a jejím přítelem. Byla jsem naprosto v klidu, popřála mu, ať se dobře baví a on už měl na mě ušitou takovouhle levárnu. Asi za trest, že jsem nešla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.