| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už mě vážně štve jak se všichni vrtají v rodině pana Schwarzenberga, možná je to důsledek Zemanovy kampaně o "nejčeštějšího Čecha". Přijde mi že každý výrok i fakt týkající se pana knížete je analyzován za účelem vyhledání nějaké senzace,která by měla lidi odradit pro to aby mu dali svůj hlas. Pokud někomu nestačí ony neštastné Benešovy dekrety, musí se jako mantra opakovat to že má vadu řeči, nebo jeho manželka nemluví česky. Lidi nechtějí slyšet vysvětlení, hned si udělají závěr,že s tímto nebo oním "nedostatkem" se o post nemůže ucházet. Jako by se zapomnělo na dobré věci,které pro nás za svoje působení vykonal. Možná říkám blbosti, ale přijde mi to nefér. Místo toho,aby bylo bráno jako pozitivní to, že díky svým zahraničním stykům nás může Evropě přiblížit,tak rozpitváváme, že přece nebudeme volit Rakušáka a podobně. Kolem sebe slyším často,že není jedním z nás atd. Je původ opravdu tak obrovským měřítkem,že dokáže zastínit i charakter člověka? Když se podíváme do matrik,možná by se mnozí z nás divili odkud pochází. Já taky nejsem rodově 100% Češka (po mamčině linii mám z obou stran německé předky a tatkova prababička,byla neuznanou dcerou jednoho menšího šlechtického rodu tady. Myslím si,že to nic neubírá na tom,že jsme plnoprávnými občany ČR.
Já panu Schwarzenbergovi vítězství ve volbách ze srdce přeji a věřím, že celý tenhle maraton bude mít štastný konec. Myslím si že ze má opravdu zájem pro náš stát ještě něco vykonat.
Až půjdeme o víkendu k volbám,volme s jasným rozumem a ne na základě předsudků, ať bude zrovna tím naším kandidátem kdokoliv.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.