Kontaktovala jsem ji, protože mne kontaktoval po cca roce její manžel (měla jsem s ním poměr v době trvání jejich manželství) a říkal, že opouští manželku. Vzhledem k tomu, že předtím se netajil tím, že já nejsem první ani poslední a manželku neopustí, tak jsem tomu nechtěla věřit.
Tak jsem si anonymně u ní chtěla ověřit, jestli je to pravda. Když mi to potvrdila, zajímala jí moje totožnost a co jsem zač. Šla jsem s pravdou ven, nakonec jsme se i osobně setkaly...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.