Řešila jsem asi před 10 lety situaci, kdy jsem měla školce odevzdat zprávu z poradny kam jsme museli kvůli odkladu školní docházky. Jenže ve zprávě paní psychložka vypsala vše co jsem jí řekla o problematické adaptaci v MŠ, kam malej nechtěl chodit kvůli paní ředitelce se kterou si náš hyperaktivní syn vyloženě nesedl, po přestupu do II. oddělení se stav upravil a malej byl spokojenej. Poslední rok na něj ale zase vycházela paní ředitelka a já se fakt cukala tu zprávu odevzdat. Zavolala jsem do poradny a ochotně mi vystavili zredukovanou zprávu pro MŠ. Takže já bych zkusila zavolat do Aply a domluvit se jestli by nebyla možná zpráva jen s doporučením.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.