Milá Jano,
nechápu, proč jste rodičům říkali, že přítel zahnul. Já si nedovedu představit, že bych někdy něco takovéhoto rodičům prozradila. Zbytečně by se do toho míchali a později by mi to určitě připomínali nebo vyčítali(jako v tvém případě).
Ale co, už se stalo.
ALe nedivím se tvé mamce, že mu to nemůže odpustit. Vždyť přece "ublížil" její milované dceři.
Ale zase je od ní škaredé, že odsuzuje tvého přítele podle jeho rodiny - původu, vzdělání. Vždyť nikdo nemůže za to, do které rodiny se narodil a jaké mu tam nachystali podmínky pro život.
Já sama jsem středoškolačka, mám super práci, dobře placenou a můj přítel je dělník s mizerným platem, ale v životě by mě nenapadlo se nad tím to pohoršovat či se na něj dívat nějak jinak, přes prsty. Vždyť má jiné klady, pro život důležitější než peníze, kariéru atd. Na co mi bude nějaký "inženýrek", když bude namyšlený, nic doma neopraví, nepomůže....
A moje rodina je šťastná, že mám přítele hodného, slušného, a nikdy mi nevyčítali, že je něco míň (asi to bude i tím, že mí rodiče jsou ten stejný případ jako já)
Přeji ti hodně štěsí v životě, a jdi si za svým srdcem
Hela
Předchozí