| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symboly svatebního dne

Ahoj Zito,
je mi, jako kdyby jsi psala o mne.
Az na to, ze v nasi rodine vladne matka, a to tak ze vsem. Dokonce i svemu druhemu manzelovi, ktery je vicemene na ni zavisly. Jen ja se obcas bourim, ale protoze jsem slusna a nechci k ni byt hruba, vetsinou to dopadne tim, ze to obrecim. Ralativne vzato proti memu partnerovi nic primeho nemela. Pouze z jako to pochazi rodiny, ze se nestyka se svym otcem a sestrou, ze neni prilis bohaty ( s bytem v os. vl., kde do dnes bydlime) apod. Problemy jsou obcas vetsi, obcas mensi. Asi nejvetsi problem je v tom, ze aniz si to prizna je na mne psychicky zavisla, chce me ovladat, vedet co delam,...Nyni mame ja a ona spolecne dum, ktery chceme s manzelem nastavit a investovat do nástavby. Tudiz jsme ji pozadali, abychom mohli dum rozdelit, aby nestavba byla napsana pouze na mne. (Povazuji to za logicke, kdyz do ni ivestujeme my), to peklo, co prave prozivam, no sila. Stoji mne to tolik sil, a to s manzelem cekame dite. Budou z toho asi velke problemy i do budoucna. Proste: co si to dovoluji, a ja sama bych na to neprisla. Kdopak mi to asi poradil? hadate urcite spravne. A je to tady. Manzel je ten spatnej, bez nej bych byla hodna mimincina holcicka...
Ale poradit neumim. Jsem asi prilis slaba na rezolutni zasahy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.