Já mám dceru jen jednu, 10 (nastoupená puberta). A nextce zatápí teda děsně, až ji musím kolikrát bránit. A to se nextka v rámci možností donedávna chovala ke dceři myslím pěkně, dcera ji poznala až po několikaletém "rozvodovém stavu" (nextka nebyla příčinou rozvodu), ale prostě "je to ta co brání tátovi aby byl s mámou". A že nechtějí být spolu ani máma ani táta dcera nebere. Výsledek, nextka po 6letech prohlásila, že už má naší dcery plné zuby a buď ona nebo ona. Zatím nerozhodně, ale spíš to vypadá na výrazný odklon exe od nextky, protože "na dítě se nesahá, i když jsem se o něj předtím nikdy moc nezajímal".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.