Huhu, v týhle situaci je teď přesně náš syn. Je mu 13 a půl, jeho spolužákům je 15 i 16. Nedělá mu to žádný problém. Prostředí věkově různorodé je přirozené prostředí. Zároveň i děti stejného věku mají své problémy a jsou různě vyspělé. Já sama jsem šla do školy v pěti letech a staršími spolužáky jsem nijak netrpěla. Tohle jsou všechno jen předsudky. Častý problém nadaných dětí je, že dítě v nižších ročnících díky vyšší vyspělosti si nemá se stejně starými spolužáky co říct, někdy to ale nevyřeší ani postup do vyššího ročníku. Dělení dětí podle věku je podle mne špatné a nepřirozené, nemůžu si pomoct. Naprosto vytržené z běžného života. Nikdy před tím ani potom se člověk nepotkává s výhradně stejně starými lidmi, ani v rodině, ani v práci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.