| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No holky už tě tu rozebraly dost, ale zdá se mi, že tu ironii své situace pořád nechceš vidět.
Ty, jako nevěrník - vyznávající monogamii ? - nemůžeš dost dobře začít lovit nějakou hodnou zásadovou holku, která bude proti nevěře, protože taková by s tebou nebyla.
A ta, co to s tebou zkusila, se jen baví. Ale pochop, co jí nabízíš jiného? Jak TY můžeš od ní čekat věrnost?
Podle mě máš dva problémy - jeden je bezcharakterní přítelkyně a druhý je nedořešené manželství.
Ta holka je prostě z lidí, kteří stále potřebují novost a vzrůšo, nejistotu a bušení srdce - a jestli tohle není nic pro tebe, tak to vzdej, pro kolik facek si leště polezeš?
Z jejího pohledu ty jsi nudný a okoukaný a navíc sobec. Máš všechno, ale s ní se nechceš o nic dělit. Máš nějakou nemovitost, peníze, dítě, jistě dobré postavení v práci i ve společnosti, s manželkou péči o dítě, sdílení, vzpomínky, má tvoje jméno. Co má ta holka? Kdybys cítil, že ji doopravdy tak strašně chceš, tak už bys za ty roky spálil mosty a byli byste spolu se vším všudy.
Já bych na tvém místě koupila pugét - první z mnoha - a začala si to žehlit doma.
A nepřestala bych, dokud manželka nezjihne.~s~
Nevím, co mě vede k přesvědčení, že tam je pořád ještě jiskřička, asi proto, že jsi o ní nepsal nic negativního?
Přeju moc štěstí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.